TrupaPrezentare trupa

 

Despre noi

THE BAND se infiinteaza in 2009 de catre Simona(claparitza trupei). Dupa cateva schimbari inevitabile de componenta se definitiveaza actuala formula in care se lucreza din ce in ce mai bine, devenind o echipa in adevaratul sens al cuvantului intr-un timp foarte scurt, rezultatele proiectandu-se in seria de concerte sustinute in cluburi si prin prezenta la numeroase evenimente private atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara.

Trupa reuneste muzicieni cu experienta in diferite zone muzicale ceea ce imbunatateste sound-ul permanent si creeaza diversitate si posibilitatea abordarii unor genuri muzicale diferite. Concertele noastre sunt mereu energice, sustinute de bucuria, placerea si pasiunea cu care se canta,fiecare concert al nostru devenind un adevarat show musical de fiecare data. Insa dincolo de toate se afla multa munca si perseverenta iar THE BAND isi construieste cu rabdare si grija drumul imbinand calitatea muzicii cu show-ul scenic, echipament tehnic performant dar si vestimentatie, prezentandu-se in fata publicului ireprosabil.

Gallery Thumb I

CLAUDIU -VOCE-

Castigator al multor concursuri muzicale, cunoscut pentru colaborarile nationale cat si internationale, Dante a reusit in trei luni, in sase tari diferite sa sparga topurile ajungand numarul 1 in topul radio TV aducand un nou standard in muzica de zi cu zi. Colaborarile sale alaturi de artisti ca : Steven Banerjee , Sammo Severiano, Deepside Deejays, Randi (ex Morandi) Tony Ray, El Proyecto i-au adus succes si respect transformandu-l in artistul complex de astazi

Gallery Thumb II

ANDREEA VATAVU -VOCE-

S-a născut pe 27 iunie 1991, la Galați. Este un rac ambițios care reușește tot ce-și propune. A absolvit Liceul de Artă “Dimitrie Cuclin”, Galați, secția Canto Clasic. După terminarea liceului, deși se visa solistă la Opera din București, s-a reorientat către domeniul economic, astfel a absolvit Facultatea de Relații Interne și Internaționale. În paralel, a urmat 3 ani de canto și teorie muzicală la Școala Populară de Artă, București. Cum marea dragoste nu se uită niciodată, ea și-a continuat drumul în muzică, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Anul 2015 a fost unul plin de realizări: după ce a fost semnată la cea mai importantă casă de discuri din România, Cat Music, a reușit să ajungă în Finala Eurovision România cu proiectul Super Trooper, iar în toamna aceluiași an a fost selectată la Vocea României, în echipa lui Smiley.

Gallery Thumb V

SIMONA -PIAN,CLAPE MULTEEE-

S-a nascut pe 10 martie 1984 in Bucuresti. A abosolvit Academia de Stiinte Economice (sectia Relatii Internationale) iar la 20 de ani se hotaraste brusc ca vrea sa se apuce serios de cantat…la pian!

O decizie radicala dar care pe parcurs i-a adus cele mai mari satisfactii. Dupa o serie de colaborari cu diversi artisti si trupe se hotaraste(la fel de brusc!pe premiza :"acum ori niciodata" :-) sa infiinteze propria gasca! Si iata ca in 2009 infiinteaza THE BAND-ul in care incepe sa investeasca tot ce se poate(suflet,timp,bani si multa rabdareee).

Experienta/Colaborari: Atlantis,Offroad, Sfera, Felicia Filip, Claudiu Mirica, cvartetul Hypnotique, Lora.
Gallery Thumb VI

SARMIS -CHITARA-

Nascut pe 21 iunie 1990 in Tulcea, a luat contact cu muzica inca de la 3 ani, cand a concurat la Tip Top MinitopJ.

Dupa 4 ani de pian si teorie muzicala la liceul de arta din Tulcea s-a hotarat sa se apuce de chitara (ca deh e mai usor de carat o chitara decat un pian cu coada!, urmand ca mai apoi alaturi de fratele sau sa infiinteze trupa Firmament.

Intre timp a terminat Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, reusind printre toate concertele din vara asta sa obtina si mult-ravnita licenta.

Sarmis, suntem mandrii de tine!!! (cand dai de baut?!)

Gallery Thumb VII

THEODOR GROSZMUK -BASS-

Dupa 3 ani de pian, un an de percutie si 8 ani de chitara clasica, Theodor devine absolvent al Liceului de Muzica Ion Vidu din Timisoara si isi face intrarea in lumea Jazzului dar, de data aceasta, abordand chitara bas. De-a lungul facultatii de Jazz Richard Oschanitzky din Timisoara, al carei absolvent devine in 2008, datorita profesorilor sai Johnny Bota si Pedro Negrescu, ajunge sa cunoasca si bazele contrabasului.

Dupa participari la Festivalul de Jazz de la Garana, Festivalul International de Jazz de la Sibiu si Festivalul de Jazz de la Brasov, alaturi de Sebastian Spanache, Sergiu Catana, Lucian Nagy, Sasha Bota, Claudiu Buna, Tavi Scurtu, Dan Alex Mitrofan, Dinu Simon, Theodor este admis la facultatea de Jazz din Utrecht, Olanda, unde participa timp de un an la cursurile lui Theo de Jong. La intoarcerea in tara devine membru in trupa de coveruri Rock Storm Easy iar mai apoi in trupa Pseudonym. De asemenea participa la proiectul de jazz ’’Explorator’’, proiect initiat de Dan Alex Mitrofan.

ALEX GOMEZ -TOBE-

S-a născut pe 22 august 1987 in Buzău. A început să bata la tobe la vârsta de 14 ani într-o trupa mică din orașul sau natal. La vârsta de 16 ani după ce a terminat liceul s-a mutat in București și a început să cante cu o trupa underground locala numita Tiarra. De-a lungul carierei sale a abordat mai toate genurile muzicale, de la pop, rock,blues, cover-uri la folclor traditional si a colaborat cu diversi artisti si trupe din mainstream precum : Lucian Viziru, Casa Presei,etc.