TrupaPrezentare trupa


 

Povestea noastră

 

Povestea The Band a început acum mai bine de 10 ani, într-o zi de vară caldă, când imposibilul a devenit o provocare pentru mine (Simona – blonda aia de la clape”J). Până atunci mă visam mereu pe o scenă, cântând odată cu publicul și bucurându-mă de fiecare clipă, până într-o zi când, mi-am luat inima în dinți și am hotărât să nu mai visez cu ochii deschiși, ci să-mi transform visul în realitate.

 

Am strâns o mână de oameni care îmi împărtășeau visul și am pornit la drum cu The Band – Atelierul de Muzică. Anii au trecut și iată-ne, aproape 11 ani mai târziu – o echipă cu același scop și același entuziasm copilăresc!

 

The Band nu mai este de mult timp doar visul meu, este realitatea noastră de care ne bucurăm în fiecare zi și încercăm să vă transmitem și vouă aceeași bucurie cu fiecare ocazie pe care o avem și așa cum știm noi mai bine!

 

Cum am ajuns aici?

 

Credem că nu trebuie să uităm niciodată de copilul din noi, cel care crede doar în posibil, iar asta ne dă puterea să trecem peste orice obstacol, ne face să vedem lumea prin ochelari colorați și să facem din orice petrecere un moment greu de uitat!

 

Hai și tu să vezi lumea prin ochii noștri pe www.theband.ro

Gallery Thumb I

CLAUDIO DANTE

Cel mai sexy, cel mai magnific, idolul femeilor și omul care are mereu vorbele la el (uneori prea multe) – Dante. Ce face? Se mândrește cu multe concursuri naționale și internaționale și cu faptul că, în doar trei luni a reușit să spargă topurile radio-TV în șase țări – la noi, acum, sparge boxele JPe lângă colaborările cu artiști precum Steven Banerjee, Sammo Severiano, Deepside Deejays, Randi (ex Morandi),Tony Ray sau El Proyecto, Dante s-a alăturat echipei THE BAND și acum dă tonul tuturor petrecerilor!

Gallery Thumb II

CAITLYN - VOCE

Ați auzit pe la radio piesele Tu Amor sau Fiesta? Dacă încă nu v-a sunat niciun clopoțel, atunci vă spunem noi povestea! Caitlyn are atât o experiență de scenă, cât și pe micile ecrane. De la colaborări cu DJ bine cunoscuți precum Emil Lassaria sau artiști ca Bel-Mondo, apariții TV în cadrul diverselor emisiuni, printre care și Vocea României (unde a fost semifinalistă) și până la piese proprii care au ajuns în heavy rotation pe posturile internaționale de radio și TV, Caitlyn cunoaște bine această industrie și se pliază pe numeroase genuri muzicale. Bine-bine, v-am povestit despre experiența ei, dar cum este Caitlyn ca persoană?

Veselă, mereu zâmbitoare și virtuoasă – nimeni nu editează un selfie mai bine și mai repede ca ea!

Gallery Thumb V

SIMONA - CLAPE

Blonda noastră...sau...albastră, roz sau flacăra violet cum îi spune Dante, pentru că niciodată nu știm ce îi mai “trece prin cap” – la propriu! J

Poate nu știți încă, dar, când ești la Facultatea de Economie, logic este să te apuci de muzică!

Zis și făcut - la 20 de ani se hotărăște brusc că vrea să se apuce serios de cântat…la pian!

După o serie de colaborări cu diverse trupe și artiști precum Atlantis, Offroad, Sfera, Felicia Filip, Claudiu Mirică, Hypnotique sau Lora, se hotărăște (la fel de brusc, pe premisa : "acum ori niciodată") să-și înființeze propria gașcă!

În 2009 înființează THE BAND,  trupă prin care își împlinește visul și în care începe să investească suflet, timp, și muuultă răbdare (și încă mai are).

Gallery Thumb VI

BOGDAN - CHITARA

Despre Bogdan se pot spune multe lucruri, dar haideți să începem cu ceea ce este mai important. Bogdan este din Vaslui și știe bătaie – că a mai luat! Știe și cu chitara, pentru că de la 17 ani n-a mai lăsat-o din mână! Fiind autodidact de o perseverență impresionantă, Bogdan nu are nevoie de școli înalte pentru a dobândi skill-urile pe care le are astăzi. Ce îl recomandă? Vocea și talentul lui (mai puțin vocea)!

Rocker la origine, Bogdan a făcut parte din numeroase trupe de folk, rock sau blues, însă când a ajuns în București s-a convins că trebuie să pună mâna să învețe și cover-uri. Și le-a învățat – le știe pe toate! Acum știți și voi la cine trebuie să mergeți pentru dedicații!

Gallery Thumb VII

STEFAN - SAXOFON

Cel mai nou și cel mai tânăr membru al echipei The Band, Ștefan le are și el pe ale lui – câteodată îi sare muștiucul (la propriu)!.

Ștefan nu are deocamdată nume de scenă, însă dacă ar fi să ne gândim rapid la unul, i-am spune “Da, sigur!” – nu pentru că spune „da” la orice, ci pentru că spune mereu „da” atunci când este întrebat “ai învățat și tu intrările la piesa aia?”…restul e in istorie.

A început să studieze mai întâi pianul, însă a făcut-o ca la carte, de la 6 ani la liceul Dinu Lipatti. Apoi, a văzut că este cam  dificil și sunt prea multe clape, ba negre, ba albe, așa că s-a apucat de clarinet. Râdem noi, dar a absolvit și liceul și Universitatea Națională de Muzică București la clarinet/saxofon, a participat la numeroase competiții naționale și internaționale și a abordat diverse stiluri muzicale, iar acum e colegul nostru care ne completează perfect.

Gallery Thumb VII

ADRIAN - BASS

Cu un nume de scenă impunător și o prestanță impresionantă, Domnul Mache a avut onoarea să dea mâna cu Al.I.Cuza, iar în perioada liceului a fost coleg cu nume celebre precum Mihail Sadoveanu sau Camil Petrescu.

Mache este doxă. La ce? La orice!

A început să studieze mandolina la 7 ani, a continuat cu trombonul la 13 ani, apoi chitara bass la 17 ani. Într-un final, a ajuns la Liceul Militar de Muzică din București, unde n-a mai trebuit să aleagă, așa că a studiat totul: trombon, chitară, pian tehnic și percuție. Am putea spune că este foarte hotărât din fire! Într-adevăr, ar putea “să ne ia pâinea de la gură” dacă l-am supăra, de aceea noi nu îl supărăm niciodată – mai mult, îi apreciem enorm și ne bucurăm că face parte din echipa noastră!

ALEX - TOBE

Nu-și mai amintește când s-a tuns ultima dată, pentru că lui îi place pleata” în vânt ca un adevărat rocker. Fetelor, serios acum - dacă aveți probleme cu vârfurile despicate, Gomez vă stă la dispoziție cu cele mai bune sfaturi!

Vine de departe...tocmai din Buzău, unde la 14 ani a început să facă gălăgie (pentru că părinții nu i-au dat voie atunci când era mic). A început să bată la tobe într-o trupă mică din oraș, iar apoi și-a făcut bagajul și a venit în București, unde a început să cânte cu o trupă underground. La fel ca Bogdan, a pus mâna pe cover-uri și a urcat pe scenă alături de artiști mainstream, iar acum face parte din echipa The Band și este ceasul nostru tic-tac”.